ПАРАДA , ДЕТОНАТОР ДУГИНИХ БОЈА

ДРАГАН  МИЛОСАВЉЕВИЋ

Најавом „бившег америчког обавештајца „ да нова америчка стратегија  у украјинском сукобу планира ширење конфликта на Балкан“, претварањем  Косова у  проширено бојиште  сучељавања САД са „руским старатешким интересима „,   судбина Србије доведена је под озбиљан упитник.

Тим пре што и Путин захтева да се Вучић у постојећим поделама на два света дефинтивно смести на једној, проруској столици. И приде, дозволи отварање руске војне базe у Србији  како би Србе заштитио  од ратних непогода и то  „неибежно долазећим руским пролећем „.

 Београд је опет, сада у августу, на путу да буде гурнут у логу   жртве  интевнеционизма какав је запамћен  још марта 1941 стране  од Немачке.  А затим,  почетком деведесетих, од Америке . Да би кулминирао отвореном  агресјом НАТО  на Србију 1999 и откидањем Косова .Оба пута напад је био припремна вежба   нацистичког неоимперјалног  запада за  дранг нах Москва.Kojи je освестио Русију и Путина.

А почело  је на Балкану,  још се живо сећамо , „ инциндетом „ убиства  срсpког свата у Сарајеву кога је „скинуо „ плаћеник снајпериста.Резиме распад СРФЈ преко  15о,ооо  мртвих стотине хиљада   нехумано  расељених.Дакле искуство говори  да „кога је  змија западног  милитаризма ујела ваља се и америчког   ЛГБТ   „гутшера“ плашити. 

Србија на линији ватре 

Очито  нису више  само Укарјина и Тајван на удару колектвног  запада  већ и земље на  такозваној европској „линији ватре“. Сада паралелно  Србија  и БИХ .

Наглашене су , пре новог „преговарачког „ Брисела, чак нескрвено  пред Вучићев одлазак  на мегдан Куртију у седиште ЕУ и НАТО , атлатисти,  донедавни миротврци  и демокарте,  на  страни непризнате државе УЧК, терориста , Албанаца.

Зато ваља  помно мотритти  на  могуће и правце   итазивања сукоба  и скрвене протагонисте   подизања  тензија  око одржавања  светске      ЛГБТ „парад е“ који ће настојати да золупотрбе литије и  мртворну улогу СПЦ.  Они ће се доста лако    препознати  у својој правој   улози актера  нове опеције лажне застве,  кавих је било Мекала Сребреница Рачка као убачене   ЛГБТ прорамеричке  кртице. УЗадужени актери  скаредности  и првоклацја свих врста  и на дгој страни   „трацоналиста“ наводно   проруских  актвиста,  спремине на конфликт . И једни и други ће радити  на  злоупотреби   оправданог и  спонтаног народног незадвоњства  натурања ЛГБТ идеологије.На шта у име „  проевропског пута“ линијом мањег отпора  пристаје власт.

 Већ на овим првим недавно одржаним литијама председник  је лично пребројао нешто мање од 5.ооо  учесника, мада  организатори твде да је било дупл више.  А Вучић оштра ока и брзих  рефлекса  запазио је и  присутави  међу грађанима и децом, старима , „криминаклаца и актере породичног насиља“ , Што, ако је тачно, значи да су се  редове незадвољаника  већ на првим литјама, а биче их још и бројнијих    инфилторарли незвани  госзи  „ делегати“ служби  , Што је већ  била опробана техника,  дискредтације  протеста  код наислоног увођења и легализације  ЛГБТ иделогије у Србији. Примењена  пре више   од деценије од стране ДОСа Када  је  у испровцираним нередима    насилног увођеља новог сексуалног поретка  у Србију силеџија окићен бласефмијом   приказан као жртва. Наводне    „заосталсти,  црквеног  тамјана и мрака традиције“.

Данас су  сви они као победници  у улози власти  а премрежили  су режимске иституције и наравно НВО које су  им је стратешка , кадровкса  и иделошка подршка. 

Мора се зато и у држави  Србији и Цркви  размишљати  хитно  у атмосфери варедних околности о паметном   демонтирању  детонатора наметнуте параде „ гушера дугних боја „. Наједноставније решење  је одлагање    „свечаности „ (стручна   демонтажа детонатора) за коју је иначе  председник олако рекао да је то  „шетања   само један дан „ А заправо је предвиђено да  траје целу недељу. Да би  ЛГБТ  трупе „овериле “ посетама  у знак потчињавања православља иницијацијом  и тријимф  своје „ идеологије „ све  култне  српске иституције. Па и верске , у којима је најдрагеценија баштина  слободарске Србије. 

Какао спречити варницу

Реално је прдепоставити  , ако се прајд  оправдано  не  прогласи  немогућим  због  епидемиолошке ситуације, да ће  се догодити    сукоби, у којима  ће  као првокатори учествоавати бројне операције лажне застве.  И ЛГБТ  екстремиста, али и проблематчне  парапатриоте,  ескпоненеи  навијачи   бројних службу .  И да ће  радити на  укресивању   неопходне варнице   украј   балканског бурета   Тако би   америчка доктрина  светског  хаоса  у коме  САД прфитира  цео један век  добила још једно  важно    упориште. И позвала  наружаног „ мировног посредника  у унифрми НАТО „.

Актвирањае параде сексуалне дезоријенатције  у  неконтрлисано насиље   може  се лако остварти  и   даљински  „подмазивањем „  милионима долара,  баш као и  „револуционарни „ октобар.,. 

 Ова  мина    у српском дворишту    скаредног  шенлучења   од стране   ЛГБТ   „новодемократије“  убачена  је у већ  узаврелу   атмосеферу   незадвољосва  свих друштвевених  слојева и  „трактрског устанка“ полјпрвредника  .Све то подсећа на просути нитрглицерин по коме хода  као по жици  вешти  акробата, да ли и непогрешви, Александар Вучић.

 Неадекватно , насилно реговње на  монтирани  изазов  прајда, ако валаст не одустане у последњи час од скупа   проценом мање штете од народног гнева , него  америчког каштиговања ,  то је она  прижељкивана  за  промотере , вин вин ситацијуа за САД.  Фнансијери прерфманса управо то  очекују  као  „казус бели  „ потискивања  „малигног руског утицаја у Србији „и политички добитак  своје   „помоћи“  у  завођењу ЛГБТ поретка  на српској територији. Милом или силом.

www.amika.rs

Коментари

Популарни постови са овог блога

ФАТАЛНИ ОКТОБАР - други део трилогије

ИЗБОРНИ ГАЛОП ТРОЈАНСКОГ КОЊА

"ПАЦИЈЕНТ", ПОЛИТИКА КАО ИГРА(Ч)