ЖРТВЕ СМО ОМЕРТЕ ПОЛИТИЧКИХ МАФИЈА

Од када је НАТО аждаха „заиграла“ пред вратима Русије стижу обећања : „Никада нећемо поновити срамоту према Србији када смо гласали за санкције Југославији, могли смо и да спречимо аресију“ 1999:  За „Факта“, Стефан Караганов,  бивши савтник Путина

„Само излазак народа на улице спречава Вучића да уведе санкције Русији: За Србин Инфо  експерт за Балкан, историчар, Јелена Гускова.  

 

ДРАГАН МИЛОСАВЉЕВИЋ




 Да су овако , на време, обавештајци Андрoпова, Черњека, Горбија и Јељјцина били лојални својој „мајчици, па српској „ браћи“, највероватније не би „крај историје“  започео „мисијом НАТО  растурања СФРЈ“1992.  и траје све до Украјине 2022. Овога пута покушајем дробљења Русије  по рецешпту како НАТО у  успело на Балкану.  

По оцени Ање Филмонове, експерта за Балкан, „траљава брига Москве о сопственим  стратешким интересима на Балкану последица  је  чињенице да је „ Русија протерана са  југословенских  простора  још 1948“.Вероватни ништа ново  за својевремно  КГБ Путина данас  председника Русије.

У сваком случају Москва се није оглашавала у „ вуненим временима „ да ишта зна  пред пад зида  око процене ЦИЕ  „да СССР неће интревенисати ако од НАТО буде нападнута Југославија. “

  А логично би било да је  бар нешто ишчепркала  руска  контрашпијунажа. Која је, рецимо, под Путном, враћена у патриотску улогу .  И макар у минут до дванаест детектовала је  планове  НАТО да се Кијев  за стратешке интересе атлантиста  окрене  против Русије. Све  под изговором да ослобађа Доњецк и Луганск. Које је  осам година бомбардовао.

Немали успех ФСБ,  Путнове узданице, процена у минут до 12 службе   који је зачуђујуће оманула  код  одмервања  крајњих  последица пуча Мајдан 2о14.  А ова избуна   је битна   за исход текуће операције  у Украјини . Имајући у виду , притом , да у Русији,  све време  заклоњено димном завесом сукобау Украјини, бесни паралелни рат суверенистчких снага против пете колоне .Углавном Хазара милијердера.

  Олигарха, спреминих да подаве  Русију  у  „мочвари „ Бајденовог и Швабовог   новог поретка   и то зарад   повраћаја милијарди и некретина , најилуксузнијих јахти  на свету, бројних  двораца у Европи и Бртинији одузетих сакцијама . Заједно са златом и девизним резервама  Они  нуде  на тацни  Путина  милитантима НАТО и дубоке државе чији су финасијски вазали. Уосталом исто колико и администрација дементног а  борбеног лутка  , прдоње Бајдена.Али и  станисте  лудака у улози председника Украјине  Зеленског  чији се порно снимици какао , игра го у самослузи или свира ку..ем  клавар или  се падерише у кожној танги  по крју нациста .  На штиклама. Вртело се  то до  недавно на интренету .Док није забрањено.

Потом је овај, пајац , Ватикана  из православне оцепњене  цркве , благословене за шизму  томосом  из Александрије,  упутио из најлепшег  православног храма у Кијева поруку  да се бори   свом жрвованом народу . За  Вакрс.Толико о  васењенском новоправослављу.Остало је омерта.    

 А то неизречено, ко иза чега стоји,  најбитније  је  у  проценама  могућег исхода по Путина  да ли че успети . Иначе  још увек  стешњеног  у маказама   својевремено прихваћених  обавеза према идеологији  неолибералне државе по о  концепту хазарских  олигарха .Издајника  Који су га  током сумрака Јељцина веробали су   вечно „ свог „ а погураног из безбедности, лојалној  видимо данас    Русији,  припустили на власт. И то  као комрмис  интересних група  Хазара  блиски ћерци Јелјцина   који су приграбили  најважније  ресурсе и банкарство. Углавном  као потомци   бивше номклетуре из   још  из револуције  1917.КОја се под Лењном и Троцким  окомила на Русе, Словене.   

Везали   мочни Хатари  економију Русијхе  за амерички долар  и ФЕД . И   притом и издиктирали   своје  услове  о  својој недодирљивости .. у колосалној пљачки , изношењу  хиљада милијарди на запад.У томе јетитоисистичја феудална олигахија , данас распоређена у лажној демократији  опизцији, и диригованој компрадорској влсти  само индиго верзија траинзције прописане  порађеном истоку.      Ако имамо ифомације да ове најкрупније  „рибе „беже  сада  из Русије.  Значи  ли то да  јачају  сваког дана  у  условима  рата   целог запада против Рсије  насупрот     а  контра диоскорашег финасијског   центра моћи , новорожеђе  силе , истинских патриота.Спремих да промене идеолошку парадигму  овог  слуђеног света  . Да се ако треба   жртвују за опстанак Русије.  Поново  као  суверене империје која полаже право да врати територије царске Русије и СССРа . Поклоњење Украјини   својевремено од Лењина ,Стаљина  Хрушчова , Брежњева . Даривње нико  до сада није  ваљано  објаснио  тај   поклон  огромних теритрија и ресурса неупоре

диво мањој западној Украјини .  Покатоличеној предходно  прозелитском политком Ватикана ,  и помоћника Варшаве.Осим што је процуило да је  Украјинац Хрушћов натерао Руску Православну цркбу да  покрене  „ екуменске  односе са папском државом „ што је аутоматски слабило и позицију  и наше СПЦ.Као да је и Ваткан умешан у обрачун, онај оштри Никите  са мртвим    Висаријоновићем који је уз  све  грехе сломио кичму нацизму. Тога се опсетио тек Путин, носталигичар са СССР ом .ТВрди само  територијално.            

.Да ли су у оквиру онога што  још  знамо  о  процене ЦИЕ  да „велики брат“ у сумрак СССРа  није могао, или није био вољан да  пред промену идеолшке парадигме,   пад комунизма ,  брани малог брата а , Србе , јер  „ био  је  на коленима“ влада и даље омерта.  Али и  одгвор фа длемиу да ли су лидери Србије у оквиру СФРЈ владе   били  препушени ветрометини  од Москве. У некавим очекивањима  ,  да ли су о томе  били обавештени  безбедносни фактори,  ко је од љих  радио  на разбијању државе СФРЈ.

Да ли су то пре свих  кртице у председништву  или и оружаним снагама и безбедности. Па им је  „ незнање „  о „ предстојећем паду зида „ олакшало“ прихватање  демонтирања федерације.

То је и дан данас је тајна мада су и шеф безбедности  за време Милошевића  Станишић  и  командант Генераштаба Перишић ,обојица током  деведесетих  у јаким везама са ЦИОМ данас  иза решетака  . Њихов  детаљни пуни допринос збивањима  све до, али   и после 5 октобра,   покривена  је   и даље омертом  између   страног фактора   и домаћих саучесника  

У сваком случају истина о слому Брозове заоставштине  прекиривена је и даље „ незаинтересованошћу  прорежинсмих “ историчара  али и публицистике.Док  је  Тито  и на даље непирикосновен  и поштеђен  од официјелне критике.  Било које гарнтуре на  власти . И његова     улога  гробара Србије  .

Не зна се ни данас поуздано ко је заправо Броз „ свети  раденик“  по Ватикану  . И не постоји  суштински  објектвни резиме његове аустрофилске  антисрпске политке  о којој би  поколења могла, данас, када је Србија поново на оштрци  ратног бријача исуканог у Украјини  да   се одреде.Да ли још једном не. Овог пута целом западу.

И даље  све  је  прекривено омертом. А без попуњавања тих  празнина тешко је  имати пуну слику , пожељно  лишену  претерано  емотивних набоја, поготво оних са српске стане, о  реалном  степену искрености односа Москва Београд. Путин , Вучић.

 Овај  је, узгред,  носилац руског ордена за  политичку лојалности  Београда  према Русији   а притом  и  контарерѕне политике  вођене  преко  марионетске владе  на концима  прозападне мафијашке  досовке  елите. И благовремених прелетача.То  сигурно није непознато нашој браћи.

Док је Вучић као  све време надобудни  њен  налогодавац, окружен  саветнцима из Израела.Да не рачунамо Блера . И то  још од доласка на власт.За Москву вањда није тајна  да му управо  они  успешно воде изборне кампање али и више ис тога вуку конце  Пинокија  „апсолутисте“. Који је после добијених  избора,  на притисак запада,  спреман  да  потопи сопствену СНС партију а  после  тога   опере рукје од  чина препушатања Косова и РС  ували  то  владној   коалицији. Највероватније  на  челу са  тбожњим опозционаром Ђиласом.

  То је најновија процена   од даљој   стратегији   „паметног јагњета“  или  по Филмонвној  лидера  „ који седи на две столице , али у две различите собе“. .То је ако ћемо искрено стварно незабележен  „расѕеп“ душевног  али  телесног  стања  председника   што  се вероватно не памти у историјату  колонјалних управника  и копмрадоства..

 А  ваљда ће омерту  о  стварном  даљинском креатору   високог  степена манпулатвности    назови   аутократије “  и њеној упспешности и  трајању, које се опире  свакој логци и предању о слабодатсву Срба , којом   самодржац на ауфегеру    преко тима саветника  наводно  сам   управља  Србијом  разбистрити неке будуће генеације . Ако их са ових  простора уоште  претекне.  После  ове  успеле  британске копије Тита  која се успешно,  опет питње какако и зашто, убацила  и  у маршалове  папуће и з  истоијску улогу сина „ највећег сина“.          

 

Непожељна истина , процена ЦИЕ  да  је  СФРЈ прешутена  себи  без савезика и судбни  буудће колоније  дражве без упоришта ,  осим у јаловој неврстаности, објављена је још  пре  пенаестак  година.  На интренету .У целини неких тридсетак страница овде нерегистрованих од ДОС власти  и њене „ аналитике „,А био је то свесно  управљен  прст у око Београду.  И намера  лабављења  привржености српске већине  руској браћи .

 Предходно  је  у САД  скунута  тајност на овај  опсежан  обавештајни документ који је читао цео  свет али је остао нерегисторован  међу онима којих се највише  тицао.Зашт. Омерта само  за  Србе  .   Као што видимо последица стратешке процене да НАТО треба вратити у живот  интревецијом баш  на Балкану, куда се упутио и Хитлер, па се потом  окренути   Русији, завараној лажним обећањима  Вашигтона Горбашову , отвора  врата  неизвесном  по  крајњем исходу  Хантитоновог  рата цивлизација. Који нам се управо одвија пред очима.У комшилуку  је,  а са једва прикирвеним дирекним претњама  емисара Вашингтона Београду,  да  се морамо окренуту против Путина. Или нас чека повратак у 1999.

 Камо те среће да су оператвици, агенти са легитмацијама руских  „ новинара“  и историчара , током рата у БИХ , у време када се клонула Јељцнова Русија невољно  сложила са  САД  о увођењу геноцидних сакција СФРЈ , макар    „предпостављали“ да  Москву чека као бумернаг  БУЧА. Иста опеција  лажне заставе  као што је била Сребреница. Пројекат ЦИЕ.

Не би  вероватно  и данас  ћутали,  заједно са домаћим  кртицама  западних служби   у  бившој  војсци и безбедности , одакле је дошла  наредба  десетом дивезантском  одреду да  као наводни борци РС а уствари  најмљени легонари по налогу и данас анонимуса из оператвног штаба  безебедности мпараленог Младићевом ,а наметнутих  од  одметтих     структура безбености „  стрељају   заробљене  муслиманске,  кољаче.

 И данас   сви, сви, сви,     држе се  омерте о правој  позадни тог догађаја који је био монтирани окидач за  наводно спонтану „ народну  наплату сраих  дугова геноцида над Србима“Почњеног  још  током  похода   злочиначких хорди муслимана  нациста  апод  знаком  плумесеца и ханџара  почињених  у време немачке окупације  Југославије .То је био у заклјучак окрглог стола у Сребренци у Москви финасираног од Додика са 22о. хилјада евра уз присуство „ аналитичра из Србије „

 

Сећање на ону  Гускову

 

Када сам интревјуисао историчарку  Јелену Гускову, која важи за најбољег познаваоца  збивања у распаду Југославије, па и  о истини и Сребреници ,  за  двонедељник  Дугу, у време пред 5 октбар,   рекла ми је , то је објављено и у мојој  књизи Балканизација Африке африканизација Балкана  : „ Драгане Русија не може  помоћи  ни себи а камоли Србији“.

А биће, ипак   могла је  отварањем досијеа   о доступним сазнањима  својих  „ посматрача „ у БИХ и о монтажи  контраверзе Сребренице  и даље у улози дамакловог мача над Србијом.Но хвала Русији Путина и на потоњем блокирању Британске резолуције „ о генцидним Србима „  која  је  и сада гвожђе у ватри МИ 6  и дели судбину рата у Украјини .

 Наводно, зависи само  од  Вучићеве вештине да буде српска Ванга па  да  на  време  прогонзира  победника у Украјини.  Зато купује време заједно са куповином позиције која ће му затребати , макар као смовин лист , за капитулацију.

 О томе, очито, постоји косенсус  у будућој  деоби власти  између режима и  жутих. Која, ако се погледа пажљивије, чини  оперативно језгро  и до садашње а и   садашње,  техничке владе  .  Чије је гласачако  партијско тело од 2 милиона   сабраних   бирачких помија од  бивших удбаша  СПО , Радикала и прелетача  ДСС , постојани  систем спојних судова  лумпен сиротиње  и  празилук елите. И  лишена   је било какве идеологије. Понајвише  искреног патриотизма, чиме се жути отворено поносе,   и послушно се изјашјава  на свим  изборима за   Ацу  Србина , газду ,  а као пефектни алиби политике омерте ко је заправо балкански Макијавели. Да ли је успешни  амалгам  језуите и кетмана то је и далје  тајна   заштићена некавом „ народном изборном  вољом .  Истина која боде очи     је да  нас  крипткомунистича елита и дање води   ка  зјапећем понору  и то бар  3о година . А да Србија доживи судбину СФРЈ  . То је  даље је  печат  омерте од  политичких мафија.     

 .Омерта о Сребреници и свим осталим дивезијама у разбијању Југославије и демонизацији Срба опстала је до данас  највише због калулација   разлититих фактора и кретора , како страних  тако и   даље активних кртца  наслеђених из  Брозове службе и полтичке номенклатуре .Београд је и у 21 веку   њихов забран, још од  окпацоне 1945, а не  глас Србује .Сви они су  оно   на   „геноциду“  наводних  „8ооо жртва“   градили  свој политчки интерес и монету за трговину око опстанка на власти. И као  најширих  коалицоних капацитета  преживелих из постокобарских режима.Којима је као мешетар свих  међју њима  манпулисао и инсталисао као  патрнере у власти , Герхрад Шредер.Увек присутан у Београду каде је  после избора требало спојити неспојиво.


Танјуг је јавио узалуд

 

 О диверзији наоружавања територијалаца ХДЗ сам сам на „дојаву“  колеге Синише Љепојевића јавио  у  радио емисји „Танјуг јавља“,  чији сам био уредник,  на време. Прецзирао да се одвија  на мађарско југословенској граници  прелазак шлепера  са оружјем.Преко 70. Ооо калашњикова   Та  кључна акција за успех сепаратизма  и оцепљење Хрватске  никоме  у политчком врху  СФРЈ, пред очито  договореним распадом , није хтео да се бави.    Алармом  танјуговца  Љепојевића, новинара са више негом поузданим изворима.   .

 Очито кварила   је планове политчког врха. А народу планираном за не  хумана преселења  у задњи час могла је   да  отвари очи о  међусобној сарадњи  пост Титове камариле  у глумњеној  свађи  а уствари  реализацији  већ исцртаних  подела .И о томе , данас омерта.

 Не чуди кад је над релиазијом неуспеха  контра операције  „Опера“   бдила  дубока Титова  анти српка од Хрвата  УДБА.Гле чуда, смештена у Београду.

Њене присталице  из  „круга двојке“ и са Дедиња  , које су славиле  предају генерала Трифуновића и свег огромног  тешког  наоружања  као   „херојски чин „ данас у својим медјима и ТВ станицама  проглашавају за хероје нацисте  Азова које је  Зеленски , агент НАТО , осудио да се у лавиринтима железаре боре до свог и краја. Али и  чини се  и смрти  невиних  таоца, цивила .Њихово је да се  саможртвују за план Вашингтона о међусобном покољу словенска браће. Словенија је у међувремену ових дана  послала Укајини  цео контигент  од  90 тенкова бивше ЈНА   Т85 које су „ ловци“ и „ватрогасци „  јашини теритријалци   запленили од  млитаве ЈНА приликом повлачења. И дање омерта ко је из Беогарда  најквалитеније  тенкове ЈНА послао у Словенију .Баш уочи оцепњења Лјублјане . Да ли ћемо икада сазнати?Јанша је на  избрима   пропао,   долазе на влст  као поштени..... али исти ну сазнати нећемо.

Да су тада   деведесетих  „ новинари“  историчари „ Москве  на балканским бојиштима   били вољни  родољубиви да   „ претпоставе „  како ће се будућем Путину,  Сребреница догодити  једног дана    као реприза наводног геноцида у Сребреници    гласно  би  обнародовали  и Србији   и родини  и свету доступна  сазнања о методогији намештаљки ЦИЕ  . И  пореклу  свих  дотадашњих    „српских  геноцида“. Од Меркала па  до Рачка .О чему су сада  проговорили и порт пароли владе  и саветници Хрбрећи  „ непоколобљивост српске браће“. Можда смо баш преко њих могли сазнати оно што и данас не знамо    како  и зашто  је  „ необјашивио војска и полиција повучена  на 24  сата са попришта са тероистима у Рачку  што је  је омогућило Вокеру да  побијене  борце УЧК  пресвуће у циувиле и НАТОу  отвори пут за давно  планирану агресију“ .Ако су већ уочи Куманвскох споразума предстаници Русије  знали да ће  „Србија бити поравната ако не  попусти Ахтисарију „.

Све би то били  благовремени  путкази  за упознаваннје    концепције лажнох застава   ЦИЕ  и угвора које САД традционално  не поштују.Или је, биће, њихово ћутање био део тада  званичне политике  којом су преко Горбачова и Јењцина судбином Русије управљали  данас Путину  несклони  орлигарси Хазари .И који су заједно са ЦИОм комдовали из амбасаде САД  топовским салвама на Думу.

 Владмиру  је данас највећи  проблем  да почисти  бујан  коров аутошвнизма  скорјевићке Хазарске  транзционе елите  у Русији . И њхиовог  неугаслог истријског  реваншизма  према  Русима  које  и дање мрзе  упоредо са   њачком   руских простора .    Та багра  је  са  дубоким  коренима  пуштеним од још 1917, у ревоције Хазара Трцког и Лењина .Овдашња тек од 1945 .

Нешто слично и имамоо са Титом и  Србима титословенима   и данас поносним на  „голи „и 5о.ооо  дојучераших сабораца  жртава кампање  денунцирња понжаванја мушенја и убијња . Оних  који су у Иформброу остали одани Русији. Заправо   оном Стаљину који је позвао цркву и народ да бране родину , и само тако  стигао до Берлина.То ће  кад тад, ако већ није  морати да уради и  Путин да би политчки птреживео, да би   вратио Русији њене  вековне теритирије  , неки пенѕонисани генерли  порижењкују овде  „ избио на делту Дунава“. А то је веећ близу.

 

Уштва Козирјев

 

Једноставно, као тадашњи дописник Танјуга у Женеви не могу да у овим смутним временима    да се не  сетим  одушевљења Јелјциновог  министра Козирјева  4 авуста 1994 у Палати Нација у Женеви , дакле непуних годину дана  пред диверзију ЦИЕ  у Сребреници. Када је у оквиру састанка контакт групе  у  као из топа подржао  предог, заправо  наредбу  државног секретара САД Ворена Кристофера „ да  Србија увде емабрго РС“.  И да је тај утиматум брже боље руски министар, сутрадан, у Крађорђеву, прененео  Слободану  Милошевићу.  Са препоруком да га изврши без поговора.Што је Слоба  и учинио, суочен са утиматмом  САД .

 А диретору агеције ,Слободану Јовановићу, поручио  је, исти дан,  телефоном, очито изнервиран изнудицом и отварањем питања колико је стварно одан  прекодринским Србима , констатацијом да у „Женеви Танјуг има за дописнка идиота“. Који је ето о тој нагодби САД и Јељцнове Русије  послао  фоно извештај    промакао цензури. За разлику од  оног  послатог   на телепринтеру који је „ кастриран „ И у коме се отптујуже  режим  де факто за издају.   До подне  се вртела фоно отптужница из Женеве   на свим радио и тв станицама  када је била нагло  „ скинута“, Јер је у њој  је  било речи, цитирам   о „ политчком тангу казачока и вест сајд стори.“

Брзо сам изостанком шест плата због  те „ несмотрености“ натеран да се вратим из Женеве. А тамо је  доста касније отишао „ пислушнији „ дописник.Два месеца касније од мог одласка , на дан клада је  у Женеви пропао план  преговора о  З4  у Палати Нација није још   није  било  новог  дписника Танјуга. А стране агеције су цитирале Торвалда Столтемерга преговарача , прпглашеног овде  за заслужног „ пријатења Југославије“ ,оца  садашњег   секретара НАТО   Столтмебрга млађег , да је  „Мир на у БИХ  на дохват руке“.

 И заиста, док су  сутрадан трупе ХДЗ у рано јутро улазиле у Книн  Политика је    изашла   под насловом  преко целе стране   „о миру на дохват руке“  цитирајући  овог  лажног  пријатеаа  Срба  који се управо  овим насловом о   подсемавао стоинама    хињада прекодринских   Срба  у  будућем бекству пред  усташијом   НАТО армаде.И о томе и данас омерта.

Шта више, тадашњи амсадор Хрватске у Женеви , Жужул који с е редовно у Швајцарској  састајао са колегом  из нерипатењског  Београда, очито  са бгословом  и налогом Мила бритве , дочекан је добрдошицом у пост окбарској Србији.

 Добио је готово на поклон задање БИГЗА и довео нам  немачке издавааће да нам пишу ново истрију .Према рецепту берлинског Конгреса 1978.Потпунио исто, нова  омерта,  догодила  се  још 1986 овом дописку Танјуга   у вези са  поверљивом депешом послатом  из Најорбија о  прикуљеним  сазнаинма  из  кругова словеначких   бизнисмена, бивших  Доланчевих  удбша , о плановима  предстојећег разбијања Југославије . Тада  сам од колегија Танјуга,  под котролом савезне владе,  проглашен за „лажног Зоргеа“ .И  запрећено  ми је  повлачлењем  из Кеније.

И у длаку исто , омерта , када  сам   из Рима  још 1992 најавио операцију  „Вирџинија „,показало се  будучи  Рачак, као повод   планирани казус бели   за агресију на Србију. Попуно исто реговање, омерта,   на  поновну  најаву егресије на Србију  из  овог пура  из  1995 Женеве 12 маја 1995 када је у резолиуцији  о људским правимј  организације   ОУН писаној   на 16 страна   презентиран ултиматум  Београду  као   уствари наручено  потраживње суседних држава Албаније, Бугарске и Румуније која  треба Београд  да испуни  давањем „већих права мањинама“ . Уствари предходнцом  предавања  територија   уклјучујићи  Војвдину  а да би се избегла НАТО агресија. Сви ти извештаји су у координацији државног врха  и дубоке удбе тада   и СПС   колегија   агенције одбачени . И остали  недоступни за јавност.Још једна Омерта .

Због  таквог искуства  са  аналитичком линијом наших служби која наставља  успешно доктрину из титових времена препрема сецсиаја на тлу Србије толерисањем Чанка, Угљанина, награђивањем Чомићке  министарским портфењом,    питање је само    да ли ће се преко   техничке владе и НВО владе у сенци    Вучићу   сасвим отворено    бити  сервирна     спасносна „стратегија „    спуштања рампе према  према Москви  .

 Зиаста питање је када ће Словени и Срби и Руси  схватити сво лицемерје  и праве намере крсташке политике англоксонаца штампача долара  и финансјера коруптвних елита   домаћих   сеиза  сарадника  поништавња   словенске  расе у целини.  Помоћника самопрглашених цвилизатора  „словенских варвара“  које већ вековима настоје да искорене. И све  успешније   у послњје време  и СПЦ  преко својих кртица  окрећу  прозелитизму и унијаћенју  уз помоћ  доктрине  екуменизма.  Успевају да полако  одвајају  црку од народа   сеју пофеле  унутар ње не би ли  у  грађанском   рату  какав је већ наметнут у више наврата   починили  дефнитивни   нацинални  суицид.У томе ,  историјату  и повдима тог  хода на стази леминга   у понор  на  путу  у пакао  ауто геноцида  без алтернативе о могучим последицама  свега  тога овде влада  и дање  гвоздени закон ћутања .

Омерта.

 

 www.amika.rs


 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

ФАТАЛНИ ОКТОБАР - други део трилогије

ИЗБОРНИ ГАЛОП ТРОЈАНСКОГ КОЊА

"ПАЦИЈЕНТ", ПОЛИТИКА КАО ИГРА(Ч)