СЛОБОДА „РЕСЕТОВАНА „ У РОПСТВО

ДРАГАН МИЛОСАВЉЕВИЋ

 У корона поретку ,ослобођена сваке контроле и обуздавања", слободна рука тржишта" гурнула  је човечанство у робоваласништво пандемијског гулага .

 А нео либерализам,  подстицан  безграничним  егоизмом трке за профитом фармакомафије    завладао је нацистичком методлогијом  сегрегације . Која је диживитно ропство вакциних прогалсила условом за какав такав живот.За нови види слободе.

Та диктатура,  која сeбе предтсавља као  „хуманитарну“, већ утерује „дисиденте „,невакцнисано     „стадо“, у забране за антиваксере.У затворени  простор  за непокорне. Локдаун није више опција већ стварност за невернике  у прогласе СЗО . Која је од саветодавног ограна  ОУН постала  привремена светска влада.

Руку на срце до јуче нисмо могли веровати да ће се  „ у име „спасавања човечанства“ овај  процес  који започиње противуставним  ускраћивањем слободе, и личних  одлука, , а завршава  губитком свих права   поновити. Поништавајући  цивилизацујску вертикалу Магна Карте.

Истовремено, долази објашњење да вакцина, која је обавезна, мада  још у експерименталном року, не штити потпуно  од  болести нити спречава њено  преношење. Али, наводно, смањује ризик од смртног исхода.

За то постоје тврдње само оне  од стране  која диктира вакцинацију и управља  медјима  преко својих  „ есперата . А „ повећава број  додатних  „бустер“ доза као гарнат преживљавања.

Сада се већ препоручује и четрврта доза  као  „спасносна“  у односу на првобитне  две . А све су чешћи иступи и заговрника доживотног вакцнисања . Све  то  у амбијенту логорске  дисцилине.  Непрекидне провере исправа , пасоша за вакцнисане, уз пуну лојаност и поверење  која се захтева  према гсподару  лека.

Зхатева се  се дан ноћ путем медија  беспоговорно прихватање   свакога појединца  понаособ  одшеђених    временскимх  интревала примања нових  доза. Оне које би  наводно  обезбедиле  какав такав   животни век. То практично значи у ред пред шалтер  за наредну фазу битисања. Наравно уз цену  овчије  психологије поптпоног препуштања „ милосрдном пастиру“.

 А заправо и даље је у мраку дезифномисања  цео глобални пројект пандемије.   Заједно са скривањем  одгвора на питање   да ли је вирус створен  лабораторијски. И дозиран  као билошко оружје , или је  као се  дозвоњава , али само произвољно , као недоказива могућћност,  да је „изненеда скочио са животиње на човека“   

Цело то педантно организовано масовно лудилио и хаос  одвија  се  у корист   олигархије водећих умрежених  копрорација  чији су само врх леденог брега фармацеутски гигатни  .Прозвођачи вакцина   као фаворизовани  фајзер, рецимо.

Изнад њјих држе  управљач кризе , а преко „филантропа“ иделога    Гејста и доктора  Фаучија   гиганти   Вангард, Блекрок које и дрги   који  „ рисетом свега постојећег“ по рецпти мистер Шваба  „ и наметањем апсолутне послушности милијардаи људи   утиру пут  ка дикататури  светске  владе.

. Која ће , планирано је , као нову фазу капитализма устоличити као гоподаре де света   најбогатије фамилје из сенке, А  председници и влада држава чаница ОУН , таође увезане у заверу  биће  тек њихово чиновништво . Паламенти, испоставе за  извршење наређеног.

У малим земњама као што је Србија која је већ две деценије  од 5 октобра 2ооо у поробљеном  статусу та  пракса  колонијалног управника  и покорне руље  усњешно кохабитира . Маса  десперадоса  омађијана страхом  од короне  или ситним митом  постројавва  се већ  да опет    на зопсдетну прпаст , за ону   крајњу   Ал Ро Тинто отимачину све до ваздуха . То је  пет месци до избора веч је  увелико адмакли пројекат.

Оних  које стоје иза подухвата наводног спасавања човечанства благонаклоно  дозвољавају мафијашким  владама својим  вазалима   захватања од профита са цакцинама. Они су прави гарант да ће бити  мафијаши поново  бити изабрани . Јер су њихови.

 Да ће уместо послушног Макрона  Рокфелери довести још послушнијег  антифранцуског председника. А да Заев мада је изгубио изворе не може озгубити  фотењу.    . Тим сазбнајјем вакцинисана српска опозиција  по ко зна којин пут глуми изборног кловна под балканском изборном  шатром   Свима у тој  представи   хуматитарног подвањавања  иде не мож бити боље .Док смрт од  „невидљивог  непрјатеља“ узима свој данак   а степен  преношењае болести  расте упоредо са бројем вакцинисаних. 

Броји, екпсертма, па и нобеловцима , који тврде супротно од произвођача око ефикасности вакцина, , запушена су уста.

Забрањено им је по цену губљења лиценци   спомињања имена неких класичних  антвириусних доказаних лекова   и  проверених протокола лечња.  који су дали доказане  изванредне реѕзулатета . Рецмо у Индији и Нигерији .Скептицијма , је  експертима,  брутално  је ускраћен  приступ друштвеним мрежама.

  Све  у корист  загоговорника  златне милијарде  и робота нове  нехуманоидне  радне снаге  . Она  не захтева тршкове одржавања  „ газдама“, нити  бриге око социjаних и дургих људских права.

Коментари

Популарни постови са овог блога

ФАТАЛНИ ОКТОБАР - други део трилогије

ИЗБОРНИ ГАЛОП ТРОЈАНСКОГ КОЊА

"ПАЦИЈЕНТ", ПОЛИТИКА КАО ИГРА(Ч)