НАТО ПРЕСУДА СРПСКОЈ И СРБИЈИ

НАТО ПРЕСУДА СРПСКОЈ И СРБИЈИ

ДРАГАН МИЛОСАВЉЕВИЋ

Београд јула 2021.

„Република Српска присиљена је да крене  у процес раздружења са БИХ“ најавио је председник Додик.

 То јерезиме новог таласа резолуција усвојених у окружењуо наводном српском геноциду почињеном у Сребреници и Инцковог  закона да се негирање те неистине кажњава робијом . Све то недвосмислено указује да упркос декларативном прихватању неутралностии  Београда НАТО, уствари , наставља рат против РС и Србије.Засад другим средствима, „Без томахавка али,доследно на раније зацртаној геостратешкој „линији ватре“.

У том експлозивном „пацу“ геостратегије САД и пратећег Брисела, препуно је  дипломатских  лажних зачина . Али  и претњи новим санкцијама, шта бисмо све морали..да бисмо  и ми„имали право на статус народа жртве“.  И тако  добили пропусницу у њихову цивилизацију.

У  оваквом  сценарију неоусташка Хрватска, фундаменталистичка Алијина БИХ,великоалбанска шиптарија и Црна Гора морално расцепљена на Србе и Монтенегрине само је повампирењем  антисрбизма зачињено топовско месо. Које се потура понижаваном и изгладњиваном српском народу гарнирано удицом скривеног позива на реваншизам.

За свакодневна понижења на Косову али и ненаплаћене тешке  злочиначке дугове квислиншког окружења из прошлости. Све је нанизано на гвозденој НАТО омчи намакнутој око врата Србије која се, у последње време, на иницијативу  Бајденових  победничких „демократа“ истомишљеника  из деведесетих, видно стеже.


Пренебрегавање и неименовање те сурове реалности, изостанак транспарентне поруке има ли  Србија уопште правих савезника у рискантној тактици седења навише столица замагљује се   уљуљкујућим бајкамао невиђеној стабилности и напретку .Намењених риалити гласачкој војсци СНС која се по већ виђеном моделу  догађанња народа   обликује и ових дана позива на тајанствене масовне скупове. Који најпре личе на „ратну" изборну мобилизацију.Све то носи предзнак борбе за бесконачни опстанак балканске Шехерезаде, „звезде“ у непрозирној ноћи атлантистичких намера на Балкану.  

Подсећа на оно глувило и слепило времена несврстаности деведесетих. Када је та тактика  лавирања између два блока, осмишљена у Тавитсоку као мамац Варшавском пакту да се распадне, изгубила било какав значај поразом ССРА у блоковском надметању. А пред пад Берлинског зида, када су нас криптокомунисти већ обрађени и корумпирани од запада да разбију СФРЈ,  уверавали да смо безбедни. Јер  „не припадамо никоме“ па нас неће  дирати  „Мало морген“.Биће да су такви „без игде икога“ најпре нестајали у гротлу историје.

 

Нови амерички султан је ем искусно времешан ем намазан шездесетогодишњим присуством у најстаријем занату како пристојни зову политику и не пада на ову већ једном доказану неуспешну реторику неопредељености .Није њему, Бајдену ако ћемо искрено ни намењена, већ парапатриотском делу Србије који је погонска снага напредњачких изборних цунамија а силина и убојитост му је ипак орочена величином задуживања од непријатеља.По фромули   рабите буџет   док има  „шта да се сипа у трактор.“ У то се касно уверио Милошевић.

 

Могао би да  се продужи рок „напредњаштва“ и вође само неки колосални уступак  по принципу  „тргујем државом, територијом и ресурсима", свим оним што ти „бабо није оставио“. У овој  текућој епизоди прeпуштањем одрешених руку Рио Тинту који се увелико рекламира на државним медијима као нова зора Србије. Где ће САД и ЕУ из разроване загађене и јаловином ођубрене   Србије извлачити максимални профит. Све до краја резерви руде под земљом и људи на њој  осуђених да живе на том сметилишту.Али да пре тога одбаце са ових простора и Москву и Пекинг као непожељне конкуренте Вашигтону. Рок истиче да се одради нешто слично како су се у Београду недавно  већ захвалили Белорусији и Лукашенку. За поклоњене мигове. Наравно онда кад добију „миг“ запада то јест последњу поруку испоручите тражено. Или ћемо испоручити спремније од вас. Баш тако је „фасовало“ и Тадићу због изостанка последње деонице предаје Косова. Октобарски јадо је био најпре упознат са својим неминовним политичким самоубиством  а потом је сам морао да испреда напредњачки конопац и намакне га себи око врата. И најзад  добровољно „отисне се са  „хоклице“власти.

 

А већ ужурбани   „долазећи“  могу бити разно офарбани.  Али  спремни с да Југоисточну Европу, коју су у Бриселу прозвали западни Балкан, прикључе наново Косову. Само  само као проширени Бондстил, караулу у срцу нове америчке колоније на прагу Европе. Како све то  објаснити и  „риалити“ Србима  и  клинтонизованим  Албанцима,пре него буде сувише касно  да прогледају,  статистикама. умрлих, оболелих, одсељенихи и у Србији и на Косову.А све као резиме „људских права“ која им је подарила неолиберална Америка .......и ливрејисана  ЕУ. Како избећи колапс Србије ништа мање планиран од оног СФРЈ са оваквим постоктобарским  климавим владама у чијој сенци владају проамеричке НВО гарнитуре. То превасходно питање је  сад.

 

Засада ударна тачка „демократске" агресије НАТО гебелсових манира је да нећемо имати приступ у ЕУ ако суицидално не прихватимо да смо геноцидни народ. Што садржином саме етикете говори о правим намерама кампање која се појачава. Посебно вређа разум по ко зна који пут укључивањем џубокса да ћемо постати „пуноправни европљани“ само ако сами себе прогласимо за крволоке. И не дај боже прихватимо, као сопствени изум, оно што је прво била  колонијална па пронацистичка Европа, Од Колумба још до Вишијеве и Квинслишке солдатеске.  Удружена  под  нацистима  здушно учествовала  у дрангу  на православље. И његове вековне територије.    

 Ту су све  до пораза  демонстриране  генетски   усвојене вештине поробљавања, пљачки,  екстерминације жртава геноцидима и лагерима.И замена теза ко је џелат, а ко жртва, које се данас дрско повампирују у овој ЕУ  као покушај је да се обрише та пршлост када је  ЕУ  у својој првој верзији  предвођена Немачком напала СССР. То јест Русе  и нас као колатералу.И сада би ми тамо међу такве, и то  без алтернативе.

А баш  смо и крајем прошлог вела  а по ко зна који пут да гинули  за њихове интересе, гурнути у кланицу грађанског рата , Наснажније  од  „пријатеља" и у Лондону и Вашигтону  који  су иза леђа свих својих „савезника“хофирали  са Хитлером нагонећи га на Мокву.  Подигнути смо против немачке армаде у име светле традиције часних ратника да се испрсимо а све  да се понудимо као колетера по жртвама милионска  штета, игранке слонова на Балкану. Е да би сада пузили пред истима који су нас бомбардовали и 6. априла 1941.и 1944. и 1945. и 1999. Тврдећи поново да је то за наше цивилизацијско добро.

Није чудно да то пропагирају као благодетну промену свести Срба  ЕУ неонацисти из заједнице за „угаљ и челик“, али правити се свесно дементан, а веровати да ако се правиш „мртав“ неутралан пред  овим неоколонијалистима неће те алави месождер, e то је заиста перверзно и покварено.

Да би цинизам био доведен до апсурда, најгласнији заговорници тих теза су потомци оних који су на пожару грађанског рата ,укресаног после Британског бацања српске  нације под гусенице Вермхата, данас ........горњиве.........присталице окупације Србије од  НАТО. Започете  још  5. октобр.Њихови очеви сусвојевремено договором у Јалти награђени пристанком англоамериканаца да титоисти  буду кукавичје јаје и гнезду црвене интернационале. Да би сада када је редизајнирано левичарство и промене свести постало заштитни знак троцкистичког запада, изабрали  да  без  трунке блама и историјског сећања служе идеолошком непријатељу својих најближих предака.За шаку долара, и то без моралног покрића.За нормалног човека то је преко ивице душевног бола и осећаја срама и понижења.

Само још риалити имбецили могу у перманентном огавном увећању све новијих и новијих метода и услова за пријем у ЕУ, чему је придодато и признање српске  геноцидности, желети пријем у то легло неонацистичких акрепа измилелих из гробова немалих историјских похода и пораза. И то деценијско посртање виде као  аутопут у цивилизацију без алтернативе. Пре би се рекло стазу леминга обучених вештом руком колонијалне пропаганде НВО и сервилних режимских медија на  стази нестанка. Који нам је планиран као почетак новоисторије робовласништва које себе крсти „хуманистичким ослобађањем“ од брига и одговорности према  Богу, себи, ближњима, моралу и суверенитету отаџбине.

Оној светињи за коју су гинуле генерације предака.

www.amika.rs


Коментари

Популарни постови са овог блога

ФАТАЛНИ ОКТОБАР - други део трилогије

"ПАЦИЈЕНТ", ПОЛИТИКА КАО ИГРА(Ч)

КЕРИЈЕВА КУГЛИЦА