ЈАХАЧИ КОРОНА АПОКАЛИПСЕ

 ДРАГАН МИЛОСАВЉЕВИЋ, ПУБЛИЦИСТА И НОВИНАР

Победа неолибералног интервеционисте Бајдена остварена је пре свега захваљујући заведеним бирачима тамне пути и имигрантима хиспаносима oбећањем  некакве  социјадемократије  у досад  тврдо капиталистичкој САД. И то као „рају прекаријата без пасоша“.

Aли, трвде добро упућени, којима је однедавно забрањен приступ на кључним  друштвеним мрежама, и садејством тајанствено одбеглог вируса короне и канадског програма за бројање гласова послатих поштом , Доминион. У коме, наводно, има и наручене памети српских програмера.

То је  још једна успешна операција лажне заставе САД и то прва извојевана на домаћем тлу . Настала је из потребе  да се избегне још један пораз  неолиберала, демократа, од републиканаца.

Методе ружичастих  револуција вратила се тако у руке својих твораца као тољага да се обрачунају са Трампом и његових 75 милиона бирача после инаугурације  стављених на потерницу као  „терористи и актери државног удара на Каптол.“

Трампу, у фебруару, следи суђење пред сенатом по овој оптужници којим би могао да буде онемогућен да се врати у политику.Дакле, амерички термидор је у току, а гиљотина у рукама медија и портала везаних за победнике демократе. За које  Чомски тврди да су управо они „прави терористи“. За остали свет, поготово Балкан,ово све је збуњујућа и онеспокојавајућа  реалност устоличена  у под Бајденом  нескривено тоталитарној Америци..



После објаве из Вашингтона  да ће  „Западни Балкан бити један од шест приоритета  спољне политике нове администрације узнемиреност у Београду  расте. Пре свега због бојазни од даљих намера милитантне елите демократа која поново говори о својој  водећој „месијанској" улози у свету где САД већ два века сеју ратове на којима гомилају утицај и богатство.Третирајући, притом, после пада зида, цело човечанство као своју прћију. И уређујући у том  глобалном гулагу послушност  батином  НАТО.

Цео тај експлозивни риалити од политике, због расула у подељеној држави са највише жртава од пандемије,  подсећа на хаос разорене цивилизације виђене у филмовима „Луди Макс“.Поготово када америчку химну на инаугурацији пева окултна леди Гага.Обучена као весталка на церемонији окупљених највиших припадника  демократских  „секти“, наводних бораца за ставове ЛГБТ ,„Ми Ту“ за  „збрињавање“ емиграната  на туђој грбачи. Себе они доживљавају као  левицу позајмљену од Сандерса, а објективно поткупљени су  и смештени у десном џепу банкарско мафијашког  картела.

Све то упаковано у баријере од бодљикавих жица и под будним оком десетина хиљада припадника националне гарде подсећало је на апокалиптично  предворје хада, царства сатане, пре него на гостољубиви травњак који позива на доручак покорне „поглавице" са обода империје.На  доручак ,„дружење“и  „договор“..

Конфузију у ком правцу ће се кретати та шизофрено подељена држава чији лидер  притиском на дугме може да уништи свет повећава и састав пратеће посаде оцвалог Џозефа.То је тим партијских "другарица“,борбених амазонки, заговореница интервенција у утеривању америчке демократије, Камале Харис, Ненси Пелоси, Хилари Клитон и Викторије Нуланд.

Ове даме, окићене перјем јастреба,заговарале су и покренуле својевремено  серију ружичастих револуција грађанских ратова.Од Београда преко Блиског истока до Украјине. То је, дакле, неизбрисив, злослутни исход увођења отвореног  изборног тоталитаризма у САД. Победници су испливали на врх каo  наплавина мутне пене ана врху корона цунамија.Пандемије, која је бацила свет у хаос и немогућност да ваљано прати и сагледа све консеквенце  најчудније и најпрљавије изборне трке у целој историји САД.

У том галиматијасу, свесно превиђајући  очигледност последица по мир на Балкану , сорошевски медији у Србији,  предњаче поједине телевизије и часописи,, надмећу се у  пљувавању пораженог Трампа . Сеирећи над неизвесном  будућношћу бившег председника.

  Има додуше и ретких и стидљивих спорадичних процена у остатку слободних медија у свету, али и код нас  да ће  Доналд  наствити борбу на челу некаквог патриотског покрета републиканаца . И да  је  „немогуће Америку вратити на стари колосек и пиједестал   свестког жандара“.

У сваком случају најмање је спорно  не би било Бајдена на челу САД  и повратка агенди неоколонијалног глобализма да није било ковида 19.. А постоји све оправданија бојазан  да ће даље погонско гориво покоравања света овим биолошким оружјем у сатирању  нормалности  бити  присутна  перманентна ковид окупација. Нових и нових сорти вируса, који ће наметати атмосферу ванредног стања и диктирати потребу нових и нових  вакцинација. Све под маском спасавање од  „неумитног „ истебљења  људског соја на пламнети.

Заиста питање је како би све  данас изгледало да Клинтон „ обманисти“ нису употребили са успехом сва расположива нелегална средства да сруше  конзервативизам  републиканаца. Притом, отворено се спекулише да ће Бајден брзо у дом за пензионисане лидере . Да ће преко његове наследнице, као нови председник, можда већ за коју годину, сигурно, у другом мандату,управљати Америком ако је могуће и светом, интересни картели,као „колективно председништво“.

Поједини  независни аналитичари то одавно наслућују као „светску владу картела банкара ивласника друштвених мрежа, самоупрегнутих у улогу орвелијанског „министарства за истину“. Све уз подршку јастребова из Пентагона ФБИ и ЦИЕ и послушника из Светске здравствене организације.Цела дружина која је сложно измакла тепих Трампу испод ногу jе на окупу.

 Има процена да је глобалистичка елита само паразит скривен у љуштури државе САД, да отворено и охоло не мари за границе и сувереност али исредњу класу и раднике. Да је  спремна уз све даље риѕике  на тајну сарадњу у пројекту лансираног још у време Клинтонових и Обаме који су са Рокфелерима планирали претварање Кине у амерички радни логор. Мада се ова замисао  нове колонизације намногољудније државе света   омакла  захваљујући конфучијанској мудрости КП Кине. Те  ова израста у економски супер силу и модел капитализма у коме држава  помно контролише корпорације. Уместо обратно, како је пре свега у САД.И зато пораз Трампове визије „исушивања мочваре“ и обнове суверенизма   неоспорно је  враћање тока историју пакао неолиберале.Ако успе ,следи етапно затирање свих слобода „због короне", а у ствари брзо покоравање света започето ружичастим револуцијама. И сабијање у матрицу експерименталног ковид логора. У тој општој паници и безглављу које потреса и ЕУ  овдашњи  „аналитичари“  , претежно из окриља „друге Србије „  јуре  што дубље  назад у каљугу клинтонизма ,бадједнизма  а НВО сектор поново шири крила у антисрпкој пропаганди и још жешће диктира афере повода за  „нужну“  промену српске свести у аутошовинистичку, ропску. Која ће кад тад морати да се сложи са Бакиром да „Срби нису добар народ“ и са Ђукановићем, да је „СПЦ творац геноцида на Балкану“. Трдећи  да су сви мушки преостали Срби  „азијати“ у најбољем случају склони силовању као генетски записаном  коду. И зато су сви они , сви.... сви...  а не первертирани поједници , који се на  западу  слободно и отворено и агресивно удржују у превертиране  елите,  кадидати  за преваспитавање  будуће   следбеника  нових  култова глобале.  .

Управо је ћерка злогласног посредника у продаји  органа киднапованих  косовских Срба , Кушнера, оптужила  ових дана  кнјигом са првим  тиражом од 25о.ооо прмерака   готово целу еминетну фрнацуску елитну  нову левицу , за  деценијска непочинства  водећих  интлектуалаца,  за педофилију..

Та реалност целог запада и његових елита  не  смањује ивдањи  пртисак   оптужби  и бацање удице на коју се, чини се,  примила и власт, а  која се организовано  шири на целу  српску мушку популацију , за  склонаост силовању и инцесту.    А само је  само један у низу  пртисака  ка   колективном приклањању дефинитивном невладином владању Србијому .  И  продору у све сегменте друшта  глобалне   културе и стране  религије,  И управо достиже кулминацију  пред избор поглавара СПЦ.Једине институције која још чврсто стоји уз  традционалне вредности породице  и светиње Косова

И зато сви политички пророци глобалне среће,  који су  пртекле две деценије  ласкали погрешним проценама демократског  домета транзиције   не виде разлоге за бригу о могућем  повратку Хилари  и Олбрајтове  на Блкан .   Већ разуверавају народ, и причају како смо наводно „заборављени негде на крају редоследа Бајденовог програма“. Који  се  насупрот   овим   абровима , већ у првим данима мандата јавно огласио  намерама повратка  америчко немачке супремације  , наводне  бриге о демократији  и на Балкану.

А у прилог тог ведрог оптимизма нуде  уверавања о специјалним везама АВ и новог а добрано остарелог председника  САД, који нас је у улози потпредседника, за вакта Обаме, видео као “кандидате за конц логоре“.А упадом у Дечане и  агресјом на  Артемија, кога је поменуо  после изнуђене екскомуникациј  по амерички „ оде „кучкин син“ – покушао и поново ће  да рекламира ново америчко  и васељенско интегрално православље. Разбијањем СПЦ.

 http://www.amika.rs


Коментари

Популарни постови са овог блога

ФАТАЛНИ ОКТОБАР - други део трилогије

ИЗБОРНИ ГАЛОП ТРОЈАНСКОГ КОЊА

"ПАЦИЈЕНТ", ПОЛИТИКА КАО ИГРА(Ч)