ПРЕЛОМНИ ИЗБОР ЗА ПАКАО ?!

ДРАГАН МИЛОСАВЉЕВИЋ

 Крајњи резултат правне борбе за дефинитивног победника америчких избора   постаје и кључно питање даљег првцa овог века.Дакле, питање је сад, или излазак на зелену грану,  повратак суверенизму држава и поштовању међународног права или, неповратно  ступање на стазу леминга којом је човечанство у суноврат повео глобализам и неолиберализам.

 Ово друго је правац ка армагедону који је, да ли само на кратко, пресекао Трамп. Напуштајући политику  неолиберала, интевециониста по крајњим  последицама  усмерене  ка крају досадашње цилизације .А  започете на Балкану  рушeњем међународног  поретка  концем  2о и почетком 21 века  флагрантно нелегалном  војним  интревенцијама у растурању СФРЈ  . А  наставњено  ланцем обојених револуција чији су стожер искуства   и  успех   пуча од 5 октобра у Београду . Србију је  је тада уз сарадњу потомака титове номеклатуре и потокупљиве  фулбрајт интелигенције  претврио у колонију западног капитала.

 


Интренеционисти  су трагом историјских искустава за покретање досадашњих  светских ратова изабрали за детонатор, не случајно, Балкан. Проврено  дежурно буре барута  и то  као стартну позцију такозваног „ хуманистичког интревенционизма, „ . А Србе  по обичају  прогласили  за дежурни повод свог  крсташког похода сада  против “ геноцидности“   и   „ праведни „ разлог свог дранга практично на  овладавање целом  планетом,.

 

 Притом није није им сметала сопствена мрачна и крвава робовласничка    колонилана прошлост .Десетине  милиона истребљених   претежно обојених током векова   колико је трајало   харање и гусарење  копном и морима .  А још мање  одустају од  даљег  рабљења праксе   да као кривце  за садашња и прошла недела свог  милитаризма  опет воде  на гиљотину  читаве народе. Жртаве  такве политике.Да подсетмо   да су  смо овако таргетирани , као казус бели, само у послења два рата  које су међусубно водиле велесиле  око поделе   геостдратешких позција   изгубили , бранаћи се, готово половону становништва..    

 

Интревецонизмом   НАТО  се у   у растурању Југославије, а потом демонизовању Срба  као криваца за распад федерације,  затим  потоњим понављаљем широм света  истог сценарија  агресије, или  лажно демократских  револуција , отворен  је   можда намрачнији хоризонт пропадања  у  људској историји.   У једном  периоду   тај злочин против човечанства стопирао је и осветлио Трамп  ратом пртив  дубоке државе и  обећањем  да „ САД више неће бити светски жандарм.“

 

Био је то наговештај прекида стратегије клинтонистам обаманисти и по свему   настпајућег Бајдебна  да гоњени спонзорима  индустријојм ратова ,  без којих тешко опстаје велики капитал,   токови политике  глобализма  иду ка  рушењу мђународног поретка који је некако, упркос ратовима, одлеовао још  још од времена Вестфалног  Мира    .

У отишли су не мање успшено него ратвима  и пучевима   и у прмоцији, , јавном тријумфу  неморала чији су корифеји постале  ткакозване НВО. Нове богомоље  за  и исповедање филозофијуе  која  је боголичог човека прогласила  за  бога по себи  оличеног у  сваком појединцу.  И тако је  козуменизам постао  водећа религија  себичног индивидуализма.

 

Те невладине пиране    одгајане у окваријма Сороша  који је и сам  истурена   марионета  крупног  капитала ни од кога изабран   да влада из сенке у суштни имају улогу  правих влада у  подјармљеним државама, модерним колониојама.  И испред себе као  крпене лутке истурају дресиране  председнике и корумпиране   владе и министре  .  Никоговића без биографија  осим мафијашких досијеа који су уцењени од газда. То су  особе  без  истинскиог угледа  и досигнућа.

 

Тако је фундирана некажњивост за процват  риулити културе  и њеног циљног  домета,  ширеље   култа  сатанизма .Толико  потребног   девијтаности господара  капитала и света , твораца  овог напаког поретка  Укључујући  ти  и промоцију   њихових бахатих  сексуалних девијатности и легализацују  у  у корпусу  „неотуђивих људских права“.Како називају  радо и редовно  на парадама срама     своје наказе потребе. Укључујучи ту и педофилију.

 

А та финансијска и медјска потпора и помпа која  гарантује  потпуну  доминацију лгбт лобија , веч инсталираних протеклих деценија  у владама иституцијама,  па  и у васпитном систему  и култури. Та пошаст није забишла ни Србију. Напротив ,тај тренд јача.  А посебно неприкосвено  арбитрирање  нове касте  „изабраних“  дугиних боја  у васпитавању деце као законски дозвољених  објекта  опаке  геронто   нежњиве похоте.

 

Добро је узорано то као  олодно тло за ЛГБТ  новокултуру не само  на западу већ и  међу потмамцима   овдашње   троцикистичке глобалистичке  камариле бившег  фараона Броза. Коме је  од 2012 у  обнавњанњу култа погрешне личности по српски нацинални интерес, патента Коминтерне,  нађена успешна замена . 

 

Све су то напредни потмоци  а из заседе их врабају да преотму влст  такође деца Титових  “кадрова“.  Њихови преци  су у најбоњим годинама као партизани  победници,  отерали своје „ шумске“  другарице  и дограбили се глумица и балерина  А затим је похота  прерасла  ј са годинама   у  глад за младим    обожаваоцима оца нације..  . А према сведочаствма које проваљују коначно из мрака заборава  биле су те баханалије  уприличене   после  предаја штафета после пријема     где су довођни прирмерци   „ најнапредније“  непунолетне  омладине.  Успањение омладине  жењне да их изблиза озрачи светслост бога на земњи  Канисје је већина    таквих похрлила у Кумровачку Школу , фабрику кадрова за 5 октобар. Дакле,.деца и унуци моралних наказа  су се касније без проблема   по генетској линији  врло лако пресвукли  у ону црну Интренацинау и касту  новог  мафијаччког феудализма  који се расшростире и кити лусксузом и првилегијама од Дедиња до Београда на Води.

 

Управо на начин , како су пропале све велике цвилизације  хеленистича и римска    повели су њихови узори  клитониости  и оба(м)анисти  и домаће апологте ову црну политчку магију наводне демократизације и глобализације.   А наставиће и бајденисти, ако превладају 

 

Право лице тог новог морала  показују   први резултатати  озбиљније истраге  која претерса билансе ижиљјавњаа  остарлих пребогатих креаетура,   јер сматра се да1оо  стараца влада светом ,а спроводи своје баханалиие  на  „острвима среће,“..

Иживњавали  су се и још увек то чине   годинама над  киднапованом и  девојчицама и дечацима. То би  тебала да буде , ако дефнитивно  оборе Трампа  и судбина  недавно рођене и нерођене деце  у Србији.  Претворене у оквиру морала  демонкратског поретка  поретка  у сексуалне објекле  маторе гамади.

прваке  гнусних порива и праксе  из  редова племства банкара и  холивудских ведета .

 Настраност  магова иживљавања и спремност ове елите да их подражава   можда   најбоље одсликава    огрмна прмоција  изложба њихове миљенице редовне  учеснице  ритуала,  по страној штмапи  мрачним оргиоја ,чику је промоцију    фирнисарао  и Београд. Уз невиђену помпу . И то месецима  у  музеју  Савремених уметности, нашим парама које нем је из ђшепа извукла лгбт предсдница владе.  

Трамп  се декларисао као противник тог тренда  и љигавих носилаца  новокултуре. Твдокорно  у кампњи   за председничке изборе , за који познаваоци тврде „да је најконтраверзнија  у америчкој историји „   потврдио  се као  жилав борац . Па и сада када мејнстрим западни  медији  телале о победи Бајдена  он је још увек ,  питње је само колико, тврд орах као што је био и за све досадашње покушаје  импичмента и дискредитовања од стране демонкрата.

ex ТАНЈУГ ЈАВЉА на www.amika.rs

Коментари

Популарни постови са овог блога

ФАТАЛНИ ОКТОБАР - други део трилогије

ИЗБОРНИ ГАЛОП ТРОЈАНСКОГ КОЊА

"ПАЦИЈЕНТ", ПОЛИТИКА КАО ИГРА(Ч)