ПЛАШЕЊЕ НАРОДА


ДРАГАН МИЛОСАВЉЕВИЋ

Некако, опет  смо на деоници  оног  пута  и после  „Тита Тито.“На  његовом  никада прекинутом правцу  који  је после 199O  постао јако џомбав.  Па миниран. Посебн  по губитника, наводног кривца за распад Југослаавије , Срба .Па неће се ваљда  историја Југославије  поновити  са Србијом као  пролазном конфедерацијом како се упорно најављује а под кринком некавог заједничког тржишта Западног Балкана.   

Умрони смо браћо  од од „маршала „ које нам доводе, уклети  заоставштином  политике  која усред Београда  кличе  „Мирдита Србијо“ У том хору су се, на наше очи, ујединили терористи  УЧК са  својим стратешким узором   бивших  „бораца за ослобођење  , али   пре свега од  српског  монархизма,    . .

А баш њих су њих  удружене снагама  споразума  из Јалте  као победнике грађанског рата,  Американаци и Руси   „ савезници „  довели  да владају Србијом  Осуђеним наследником  још  једне творевине за јендократну употребу..

Плашење народа

Уствари, ови на власти, који саучествују у тим планвима,  само  су статисти,  интренациналисти, који   су променили раније  одежде и предходну  реторику .Али ипак  све мање  је спорна њихова прпипадност  и новој  Коминтерни  Која је у било којој варијанти  црвена или црна, свеједно,  увек  против Срба патриота  .


Јер и  даље, без обзира на све уступке и понижењеа од  двехиљадите, опет су Срби „ нациналисти „ и за запад  „кљјучари“ тамнице, негативци Међтим  оно што је опробано у Србији против  суверениста   шири се даље као светска пракса одбране  глобале. Против тобожњег популизма  и  ускоро васцеле Европе.

То показује и недавни покушај  бруталног  суспендовање демократије и поништавања резултата избора у Италији, Па пре тога  довођење  дволичног  левичара   Ципраса,, уствари  играча  банкарских  лобија у Грчкој , па морално  истог таквог,  Макрона у Француској  Најзад  и расплет у Немачкој против изборне ваље Немаца  Све је  то доказ да светска влада банкарских лобија,  укршетних са јастребовима НАТО , већ  увелико постоји. И  функционише.

 Јер софтвер глобале одређује не само ко ће бити  председник Србије, или неке друге нациљане земље, већ и које структуре становништва , узете  предходно  у ружичасту  спин  машину,  треба да га " изаберу." Апсолутном већином.. Или рецимо да се  повинују његовој сугестији ,сутра,  на  референдумском пресецанју чвора . Сви  преобраћени" прех  страхом  и незвиешноћу за сутра . И  за себе и своје потомаке..

 Да би се то поспешило сада је на реду нова фаза  у српској реторти  увођење необјављеног ванредног стања, подстцање  страховања , од   могућег  севање  " сабљи",   дакле плашење народа..Али, далеко од помисли да те конце у рукама држи   само АВ.

 Сасвим свеједно ко  на тој позицији председника  седи, важно је да уме да спинује према задатим нотама   Јер цео  систем  унутрање и спољње политике  везан још  искључиво  за истински центар моћи.  А он је ван Србије То су оне  силе која   су  некоћ  покушле  и неће одустати док не сломију  и Италијане.Исте која  који су   им  позајмили Евијано да бомбардују Србију.Хоће  све да се врати, онда  „ када једног дана дођу и по мене  у глобалном гулагу“, гласи један горки виц . 

Знају то и у другој Србији и сва фртутма против  "диктатора" и текуће  обједињавање  демократских  „различитости  обично  је глуматање. Јер  су сви , и власт и опозиција  упрегнути  у исти пројекат око  „ спасонесне“ предаје Косова  И смењују се на  кормилу  када добију знак  команданта  пловидбе  .. Они,  досма.лије , тобожњо пртивници АВ,  такође  знају  ко стварно  управља финансијама,  војском , полицијом  РТС ом  , Политком. А и  новинским  агецијамаОни који и њих држе на резерви.. Зна се ко надзире  све друштвене мреже и скупља сазнања о располежењу народа да ли ће  да  изађе на улицу. И да му се тада , на време, стави ма чело баш као 5 октобра Или сутра у РС:..


 Јуришници  на  ветрењачу

И зато  жутаћи, већ избледели од жудње за повратком  у седло  упорно јуришају на ветрењачу Вучића  А његова  једина релна  снага  је  заправо  гласачка  машина састављена  претежно од   парија  овог  капитализма  најбруталнијег лика,  ту и тамо  лукавих гласачких профитера., Већина су ипак  корисни  идиоти  задовољни  коскама  баченим са стола Они реално  немају  правог  учешћа у  одлукама које  изгласавају њихови посланици .  Важно је да се све  што је зготовљено  од стране  „саветника“ и деливери јунитс, потврди у парламенту.Озваничи.
. 
 И  зато све то  сасвим одговара духу руалитија и лакрдије каквом се руко води овдашања елита .Председник се, у међувремену,  од свакодневног делења лекција о реду и раду , па  изругивања  свом  бирачком  народу  због наводне  ендемске лењости  , преко ноћи, што му иначе иде без проблема, од  „аутриратца  „ прометнуо се  у мајку Терезу.

 Притом , не објашњава  откуд  то сад оволики  притисци , претеће поруке о   „уништењу Србије  ако се потпуно не покори око предаје Косова.“ И порука  НАТО коју у насловницу ставља Политика да ће нас напасти ако применимо одредбе реѕолуције 1244.  А   опет ,  каква птотивречносзт сви његови сусрети са свестком елитом, преко 6о шефова држава и влада  , поготво оних  на западу ,  оцењени  су  од њега лично као  веома успешни. Плодотворни..

Он се притиснут нуждом  ограничава  на ову тему   само кратким изјавама.  Где своје  саговорнике  највишег нивоа  , хтео не хтео, ипак мора да сврста  у оне факторе  који су  ето иза  свих кулиса  подастирања и признавања  лажне државе Косово.

Да,  управо  наши „партнери“ на папиру су   прави кретори политике отимања Косова Али,  изгледа да само слуђена српска јавност  није до краја то схватила. Јер не налази за потребно да потражи, макар у парламенту,  додатна објашњењаа од председника  за  парадокс   „успеха“  његове спољњне политике.  Или  је народ  ,однедавно, додатно  затечен  парадама снага лојаних председнику   већ   у атмосфери   некаквог  необјављеног  ванредног  страховања.

 Додатно , свакодневно препадан ,  а под  капом   медијских баба рога   председникове аналитике  да се свака реч и свако хало и свака е мал порука која се газди не свиђа,  бележи тамо где треба. Ако  властима  буде затребало.д а  каштигују   оне који су против  спасоносног „ компромиса „Спасононог али  за кога ... .   

Сва та  спинерска играрија , компрадорска,  алавост политчара, њихова безобирност и лицемерје , то ипак није никаква српска специјалност. Већ одавно , поготово после избора у Америци, изабраници Ротшилда и Рокфелера или Сороша, улазе на велика врата у званичне , легалне токове политике. И не само Србије , која је још од 199о  показни  лабараторијски  бели миш .Довољно  жилав да до сада преживи све сурове епсперименте новог поретка. И зато посебно „ користан „ иза вечни  наук  су његове патње онима који би да не слушају.

Зато ни кастинговање и нових  нових  министра   и њихова иницијација у  газде  срске   судбине,  а  на  препоруку водећих банкарских институција , правих  господара света, не би требало да буде изузетак.  Пре  уобичајена пракса  како се  неколонијализам обезбеђује на освојеним територијама . Стварањем послушничких влада и  њихових невлаадних  парњака који   их  контролишу из сенке. То је главни смисао обавеза  изабраника банкократије у девастирању  будућности Србије. .
   

Коментари

Популарни постови са овог блога

ФАТАЛНИ ОКТОБАР - други део трилогије

ИЗБОРНИ ГАЛОП ТРОЈАНСКОГ КОЊА

"ПАЦИЈЕНТ", ПОЛИТИКА КАО ИГРА(Ч)